Over

Op deze website staat mijn fotografie portfolio.

Ik ben een documentaire fotograaf van het triviale in het leven. Ik doe onderzoek, probeer te duiden en zoek naar betekenis of hogere waarden in alledaagse situaties. Ik probeer verhalen te vertellen over het kleine geluk of ongeluk. Ik vind humor in fotografie belangrijk. Tevens ben op zoek naar toevalligheden en verassingen. Ik zoek naar het goede of mooie in ons dagelijkse beslommeringen.

In 2009 heb ik mijn diploma fotografie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag (KABK) behaald. Als documentaire fotograaf fotografeer of observeer ik mensen. Net zoals de meeste fotografen probeer ik de wereld zo duidelijker te maken voor mijzelf. Niet alleen het fotograferen spreekt mij aan, maar ook het nadenken over beeld en het experimenteren met fotografie.

Commercieel ben ik gespecialiseerd in image building en documentair portret. Het kan om een profielfoto gaan tot het vastleggen van een bepaalde sfeer om een merk te laden. Naast het maken van eigen werk, assisteer ik veel bij bekende Nederlandse fotografen en ik heb daarmee een berg aan ervaring opgebouwd.

I graduated in 2009 from the Royal Academy of Arts in the Hague and I have a bachelor degree in Journalism & Communication. I work now on self initiated projects and occasionally commercial assignments. My strength lies in portrait photography and documentary series. I live in the city of Lelystad.

Client List:
Scripta Communicatie
Beeldredaktie
Boo!Brandbuilders
Motrac Linde
PonCAT
Donkervoort
Prenatal
Flevozine
Extreme Media
Kubus
SITECH
Boot&Co